KrimpenWijzer

Mantelzorgkrant
Lees hier meer

Activiteitenprogramma Krimpenwijzer
Bent u op zoek naar een activiteit. In het overzicht vindt u alle activiteiten die Krimpenwijzer in de verschillende buurtkamers aanbiedt. De activiteiten zijn per buurtkamer aangegeven Lees hier meer

Ouderenadvies
Je gaat met pensioen of je bent 65 geworden. Nieuwe vragen komen op. Nieuwe zaken doen zich voor. Hulp nodig? Op welk terrein dan ook? Vraag de ouderenadviseur van Krimpenwijzer. Lees hier meer.

Mantelzorg
Dit is vaak zwaar werk. Wist u dat u daarvoor ondersteuning kunt krijgen.
De adviseur mantelzorg van Krimpenwijzer helpt u graag. Lees hier meer

Vrijwilligerswerk KrimpenWijzer
De KrimpenWijzer zet zich in om kwetsbare inwoners van Krimpen in hun eigen kracht te plaatsen. Dit doel wordt onder andere bereikt door vrijwilligers in te zetten. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers die hierbij willen ondersteunen. Lees hier meer.

Formulierenhulp en KrimpenWegWijzer is Spreekuur KrimpenWijzer geworden.
Voorheen hadden we KrimpenWegWijzer en Formulierenhulp. Dit is in elkaar geschoven en heet nu Spreekuur KrimpenWijzer. Lees hier meer

Krimpen beweegt: niet alleen in coronatijd, maar altijd is het van belang om te bewegen. In deze link een pagina met tips. Maar ook met bewegingsoefeningen die u thuis kunt doen. Daarnaast voor degene die liefhebber is van wandelen, een aantal mogelijkheden voor de komende tijd.

Download hier de beweegposter

Download hier beweegposter 2

Download hier beweegposter 3